Suihkurusketus Kuopiossa - tasainen & kaunis rusketus turvallisesti

Suihkurusketuksella saat tasaisen ja kauniin rusketuksen nopeasti ja turvallisesti! Suihkurusketus on oivallinen valinta esimerkiksi ennen lomareissua tai juhlapäivää. Suihkurusketus kestää iholla ihotyypistä riippuen 5-8 päivää. Valittavanasi on kolme rusketuksen tummuusastetta, joko light, medium tai dark. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään ja kerrostaa, toiveiden mukaan.

Suihkurusketus on parhaimmillaan ensimmäisen suihkukerran jälkeen, eli se kannattaa ottaa mahdollisimman lähellä esim. juhlapäivää.

Suihkurusketus Kuopio
Suihkurusketus Kuopio

Mitä tehdä ennen suihkurusketusta?Iho olisi hyvä kuoria sekä kosteuttaa suihkurusketusta edeltävänä iltana. Näin rusketuksesta tulee tasainen ja pitkäkestoisempi. Mikäli ihokarvoja haluaa poistaa ennen rusketusta, tämä olisi hyvä tehdä 24h ennen aikaa.


 Suihkurusketuspäivänä älä käytä kosteusvoiteita, öljyjä tai deodoranttia sillä ne voivat tehdä lopputuloksesta epätasaisen!


Naiset voivat olla suihkurusketuksessa joko omilla alusvaatteilla/bikineillä tai hoitolalta saatavilla kertakäyttöisillä stringeillä.

Miehet voivat olla rusketuksessa joko omilla boksereilla tai uimashortseilla. 


Suihkurusketuksen jälkeen


Ota mukaasi löysät ja tummat vaatteet, jotka voit vetää yllesi rusketuksen jälkeen. Näin rusketukseen ei jää painaumia ja väri saa rauhassa syventyä. Vettä tulisi välttää vähintään 6h, ja saunomista 12h rusketuksen jälkeen. 6-8 tunnin kuluttua suihkurusketuksesta voit käydä suihkussa, jolloin ylimääräinen väri peseytyy pois.

Suihkurusketuksen lopputulos on nähtävissä vasta suihkussa käymisen jälkeen! 

Ihon kosteuttaminen seuraavina päivinä pidentää rusketuksen kestoa. Pysyvyyteen vaikutta myös saunominen, uiminen ja hikoilu.