Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat tasaisen ja kauniin rusketuksen nopeasti ja turvallisesti! Suihkurusketus on oivallinen valinta esimerkiksi ennen lomareissua tai juhlapäivää. Suihkurusketus kestää iholla ihotyypistä riippuen 5-10 päivää. Valittavanasi on kaksi rusketuksen tummuusastetta, joko light tai medium. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään ja kerrostaa, toiveiden mukaan.Ennen suihkurusketusta

Iho olisi hyvä kuoria sekä kosteuttaa suihkurusketusta edeltävänä iltana. Näin rusketuksesta tulee tasainen ja pitkäkestoisempi. Ihokarvat olisi myös hyvä poistaa 24h ennen suihkurusketusta.

Suihkurusketuspäivänä älä käytä kosteusvoiteita tai öljyjä, sillä ne voivat tehdä lopputuloksesta epätasaisen!Suihkurusketuksen jälkeen


Ota mukaasi löysät ja tummat vaatteet, jotka voit vetää yllesi rusketuksen jälkeen. Näin rusketukseen ei jää painaumia ja väri saa rauhassa syventyä. Vettä tulisi välttää vähintään 6h, ja saunomista 12h rusketuksen jälkeen. 6-8 tunnin kuluttua suihkurusketuksesta voit käydä suihkussa, jolloin ylimääräinen väri peseytyy pois.

Ihon kosteuttaminen seuraavina päivinä pidentää rusketuksen kestoa. Pysyvyyteen vaikutta myös saunominen, uiminen ja hikoilu.