Sokeroinnit Kuopiossa - ihokarvat pois helposti ja nopeasti


Ihokarvojen poisto - Kuopio
Ihokarvojen poisto - Kuopio


Mitä on sokerointi?

Sokerointi on ihokarvojen poistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen sokerimassan avulla. Sokerointi ei poista ainoastaan ihokarvoja, vaan se myös kuorii samalla kuolleen ihosolukon hellävaraisesti. Tuloksena on pehmeä, sileä ja karvaton iho. Sokeri on luonnonmukainen, hellävarainen, ihoystävällinen ja vesiliukoinen tapa poistaa karvoja.

Älä käytä iholla kosteusvoiteita tai öljyjä samana päivänä kun tulet sokerointiin.


Minkä pituisella karvalla sokerointiin?

Sokeroitavan karvan olisi hyvä olla vähintään noin 5mm pituista, jotta karvassa olisi tarpeeksi tarttumapintaa. Mikäli poistettava karva on liian lyhyttä, sitä on vaikea tai jopa mahdotonta saada poistettua. Liian lyhyellä karvalla sokerointi kestää pidempään, eikä lopputulos ole niin sileä. 


Kauanko karvat pysyvät poissa sokeroinnin jälkeen?

Sokeroinnissa poistetaan näkyvissä olevat ihokarvat ihon pinnalta. Ihon pinnan alla kasvaa kuitenkin lisää karvoja, jotka ovat eri kasvuvaiheissa keskenään. Karvojen kasvuaika riippuu siis karvojen kasvuvaiheista. Jos karva on vasta tulossa juuritupen pohjalla, kestää sen kasvaminen ihon pinnalle noin 4 viikkoa. Mikäli karva on tulossa jo ihon pintaa lähellä, saattaa se tulla esiin jo muutamassa päivässä. Sokeroitu karva on irronnut juuritupestaan, joten karvan takaisin kasvu vie kauemmin. Jos ihokarvat ovat poistettu terällä ajelemalla, tulevat ne myös nopeammin ihon pintaan. Säännöllisesti sokeroituna karvat heikkenevät, pehmenevät ja karvan kasvu hidastuu. Sokerointiväli on keskimäärin 4-6 viikkoa.


Ihokarvojen poisto - kotihoito-ohjeet

1. Vältä hikoilua ja saunomista 12h sokeroinnin jälkeen.

2. Vältä aurinkoa (myös solarium) samana päivänä, sekä suojaa ihosi auringolta seuraavana päivänä.

3. Vältä deodorantin käyttöä 12h (mikäli kainalokarvat poistettu).

4. Vältä tukkivia meikkiaineita 12h (mikäli kasvoilta poistettu karvoja).

5. Muista ihon säännöllinen kosteutus ja kuorinta, tämä ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja.

6. Älä raavi tai hankaa ihoa sokeroinnin jälkeen.

Sokerointi Kuopio
Sokerointi Kuopio