Kulmien laminointi

Kulmien laminointi eli brow lift, on kulmien kestomuotoilua. Sillä saadaan kulmista huollitellut, näyttävät, sekä tuuheamman näköiset. Hoitoon kuuluu kulmien muotoilu sekä värjäys. Lopputulos kestää 4-6 viikkoa, jonka jälkeen hoidon voi uusia.

Kulmien malli ja väri toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Halutessasi hoidon voi toteuttaa myös ilman kestovärjäystä, mutta  laminointi aineet saattavat haalistaa oman karvan väriä.

Hoito voidaan toteuttaa myös harvemmille kulmille, mutta tällöin lopputulos ei välttämättä ole niin tuuhea kuin toiveissa olisi.

Hoidon aiheuttamat allergiset reaktiot ovat erittäin harvinaisia, mutta kuitenkin mahdollisia. Hoitoa ei voida toteuttaa, mikäli olet aijemmin saanut allergisen reaktion permanentti aineista.

Kauneuspiste Freesiassa on käytössä Ikilalon Brow lift aineet. Ikilalo on kotimaisen LashLovers Oy:n tuotemerkki.Kotihoito ohjeet

1. Älä kastele kulmia 24 tuntiin

2. Suositeltavaa olisi käyttää kosteuttavaa keratiinihoitoainetta päivittäin. Näin kulmakarvat pysyvät hyväkuntoisina ja siisteinä. Hoitoaineen voit ostaa hoitolalta laminoinnin yhteydessä hintaan 25e.

3. Uuden laminoinnin voit ottaa kun edellinen on poistunut, noin 4-6 viikon kuluttua.

4. Meikkiä, meikinpoistoaineita, sekä muita ihonhoitotuotteita voit käyttää normaaliin tapaan.