Kasvohoidot

Kauneuspiste Freesian kasvohoitovalikomista löydät perinteisiä kasvohoitoja, joiden vaikutus perustuu hoidossa käytettäviin tuotteisiin, sekä tuloksellisia laitehoitoja.  Käytössämme on kaksi eri hoitosarjaa EKOPHARMA sekä BTB13

Timanttihionta


Timanttihionta kuorii kuolleen ihosolukon ja samalla uudistaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Näin myös hoitoaineiden imeytyminen tehostuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja se sopii melkein jokaiselle ihotyypille. 

Timanttihionnassa iho käsitellään erilaisilla timanttihoitopäillä, jotka alipaineen avulla aikaansaavat ihon tehokkaan kuorinnan. Hoitopäitä on erilaisia ja ne valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan.

Hoitoon kuuluu timanttihionnan lisäksi alkupuhdistus, ihon höyrytys, mekaaninen puhdistus sekä rauhoittava naamio ja loppuvoiteet. Hoitoon on mahdollista lisätä  myös hieronta lisähinnalla.

Ultraäänipuhdistus 

Ultraäänipuhdistus syväpuhdistaa ihon tehokkaasti ilman kipua. Ultraääni on ihmiskorvan kuuloalueen ulkopuolella tapahtuvaa värähtelyä. Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, joka ultraääniaalloilla, sekä suuritaajuisen värähtelyn avulla poistaa kuolleen ihosolukon ja nostaa talin ihon pintaan. 

Ultraäänipuhdistushoitoon kuuluu alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, ultraääni imeytys/ ihon rauhoitus. Hoitoon on mahdollista lisätä  hieronta lisähinnalla.


Ultraääni-imeytys


Ultraäänellä pystytään imeyttämään tehoaineet syvälle ihoon tehokkaasti. Tämän lisäksi ultraääni kosteuttaa, kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon väriä, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä nopeuttaa solujen aineenvaihduntaa. Hoidon vaikutukset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. 

Ultraääni-imeytys on mahdollista lisätä muihinkin kasvohoitoihin naamion tilalle 5€ lisähintaan.