YumiLashes

YumiLashes ripsien kestotaivutus


Haluaisitko omista ripsistäsi näyttävät, kauniisti kaartuvat ja pidemmän näköiset? Se on mahdollista laadukkaan ja turvallisen YumiLashes hoidon ansiosta!

YumiLashes kestotaivutus yhdessä ripsien kestovärjäyksen kanssa avartaa katseen ja korostaa silmiesi kauneutta luonnollisesti. Hoito taivuttaa ripsesi ylöspäin ja antaa ripsillesi lisää pituutta sekä näyttävyyttä.

Taivutus kestää ripsissäsi 8-12 viikkoa ja se voidaan uusia 8-12 viikon välein, eli silloin kun omat ripsesi ovat vaihtuneet.

YumiLashes-hoito on syntynyt Ranskassa vuonna 2008 ja se on erittäin tunnettu kauneusalalla ympäri maailmaa.

.


 

Kenelle hoito sopii


Hoito sopii kaikenikäisille asiakkaille ja kaiken pituisille sekä laatuisille ripsille. 

Hoitoa ei voida tehdä, mikäli olet aiemmin saanut  allergisen reaktion ripsipermanentista tai taivutuksesta. Se ei myöskään sovi, jos sinulla on diagnosoitu esimerkiksi syöpä.

Huomioithan, että jos olet raskaana tai imetät hoidon lopputulos ei välttämättä ole toivotunlainen, koska hormonit vaikuttavat ripsien laatuun.

Hoidossa käytetyt aineet eivät yleensä aiheuta allergisia reaktioita, mutta se on kuitenkin mahdollista.
Kotihoito


1.  Älä kastele ripsiä 24 tuntiin.

2. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin. Näin ne pysyvät kauniina ja siisteinä.                                3. Voit kosteuttaa ripsiäsi YumiLashes kosteuttavalla läpinäkyvällä keratiini-maskaralla, jonka voit ostaa hoidon yhteydessä hintaan 35€. Maskara on todella riittoisa ja se säilyy käyttökelpoisena jopa vuoden.