Tuotesarjat

EKOPHARMA

Ekopharma on suomessa valmistettu ammattikosmetiikka sarja, jossa käytetään kotimaisia raaka-aineita. Sarjan teho perustuu suomalaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivet ovat erinomainen hoitoteho sekä tuotteiden hyvä siedettävyys. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, eivätkä keinotekoisia hajusteita. EKOPHARMAn tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. 


 

Tyrni hoitolinja

uudistaa ja kiinteyttää ihoa

Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeä ainesosa nuorekkaan ihon ylläpidossa. Tyrni-hoitolinja sisältää anti-age -peptidejä, jotka tehostavat kollageenin muodostusta, lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää samalla ihon täyteläisyyttä. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Vadelma hoitolinja

Heleyttää ja kosteuttaa ihoa

Vadelma sisältää tehokkaasti kosteuttavia aineisosia, sekä sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet suojaavat ja hoitavat ihoa. Vadelmansiemenöljy sisältää antioksidantteja, jotka parantavat ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Vadelma-hoitolinjan keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, jotka iholle lisättynä vahvistavat ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista. Ksylitoli sitoo kosteutta itseensä ja estää sen haihtumista iholta sekä aktivoi ihon oman hyaluronihapon toimintaa.


Karpalo hoitolinja

Tasapainottaa ihoa ja vähentää tulehdusta

Karpalon antimikrobiset ainesosat tasapainottavat talintuotantoa ja puhdistavat ihoa. Karpalo sisältää antioksidantteja, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua. Karpalonsiemenöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja piparminttuöljy raikastaa ja puhdistaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Karpalo-hoitolinjaan kuuluvat myös herkälle iholle ja ruusufinnille kehitetyt erikoishoitotuotteet.


BTB13Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa. BTB13 tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, eivätkä ne sisällä turhia kemikaaleja. Hoitolassamme on käytössä kaksi eri hoitolinjaa Pro-Age ja Sensitive.


Pro-Age

Tehokas suoja ikämuutoksille

Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. Tuotteet sisältävät A-, B-, C- ja E-vitamiineja, jotka ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa. Hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä.Sensitive

Rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa


BTB13 Sensitive-hoitolinja on kehitetty rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihon rakennetta. Tuotteet uudistavat, vahvistavat, tuovat energiaa sekä heleyttävät ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää. Tuotteiden sisältämät prebiootit ja probiootit suojaavat ihoa. Tuotteet sisältävät iholle tärkeitä A-, B-, C-, ja E-vitamiineja.