Ripsienpidennykset

Meillä on käytössä LashLoversin laadukkaat ja turvalliset ripsikuidut. Ripsienpidennyksissä yhteen luonnonripseen liimataan yksitellen ripsikuitu/ kuituja. Käytettävät ripsikuidut valitaan asiakkaan toiveet huomioiden, sekä asiakkaan omien ripsien laadun mukaan. Ripsienpidennysten laitto ei satu, eivätkä valmiit ripset vahingoita omia ripsiä tai tunnu epämukavilta.

Normaalisti ihmisellä on noin 50-150 ripseä/ silmä, joten lopputuloksissa voi olla suuriakin eroja eri asiakkaiden välillä. Ripsien kasvuaika on 8-20 viikkoa, jonka jälkeen luonnonripsi irtoaa, ripsikuitu mukanaan. Ripsienpidennysten tavallinen huoltoväli on noin kolme viikkoa.


Tulethan ripsienpidennysten laittoon/huoltoon aina puhtailla ja kuivilla ripsillä. Älä kastele ripsiä vähintään kahteen tuntiin ennen ripsiaikaasi. Mikäli ripset ovat kosteat tai likaiset se voi vaikuttaa pidennysten pysymiseen merkittävästi.

Ihosta kertyy ripsien juureen likaa ja talia, joten ripsien päivittäinen pesu on erityisen tärkeää! Epäpuhtaudet voivat heikentää pidennysten kestoa ja altistaa tulehduksille.


Valikoimistamme löytyy klassiset, ellipse, hybridi, Quick Pick™ volyymiripset

Klassiset ripset: Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, ja jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.

- Kaarevuudet: C ja D

- Kuitujen paksuudet: 0,15mm, 0.20mm

- Tavallinen huoltoväli: 3 viikkoa

Hybridi ripset: Hybridi ripsienpidennyksissä käytetään sekä klassisia, että volyymi ripsikuituja sekaisin.

 - Kaarevuudet: C ja D

 - Kuitujen paksuus: viuhkat 0,07mm ja klassiset 0.15mm, 0.20mm

 - Tavallinen huoltoväli: 3-4 viikkoa

Volyymi ripset Quick Pick™ : Volyymi ripsienpidennyksissä yhteen ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Meillä on käytössä laadukkaat, valmiit volyymiviuhkat, joilla volyymiripsien teko onnistuu nopeasti. Valmisviuhkat on valmistettu käsityönä, ja kuidut on kiinnitetty toisiinsa sulavasti ja kestävästi. Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkojen kestävyys verrattuna käsityönä tehtyihin volyymiripsiin voi olla jopa aavistuksen parempi. Käsityönä tehdyissä viuhkoissa inhimillisen erehdyksen mahdollisuus on suurempi ja liimausajassa tulee vaihteluita. Quick Pick™ volyymiripsiviuhkat säilyttävät muotonsa, sekä kaarevuutensa täydellisesti.

- Kaarevuus: C+, eli C ja D kaarevuuden välimuoto. Sopii hyvin yhteen kummankin  kaarevuuden kanssa.

- Kuitujen paksuus: 0,07mm

- Valikoimissa 4D ja 5D volyymiviuhkat.

 - Tavallinen huoltoväli: 3-4 viikkoaKotihoito ohjeet:

1. Älä hankaa ripsiä

2. Älä käytä öljypitoisia meikinpuhdistus aineita tai silmänympärys voiteita

3. Älä käytä ripsiväriä

4. Älä kastele ripsiä ensimmäiseen 12 tuntiin

5. Pese ripset päivittäin (esim. EKOPHARMAN vadelma puhdistusvaahdolla)

6. Harjaa ripset päivittäin, näin ripset pysyvät siisteinä ja volyymiviuhkat auki ja kauniina

7. Ripsienpidennyksissämme on viikon (7 vrk) takuu, mikäli pidennyksistä irtoaa tässä ajassa enemmän kuin puolet

8. Mikäli pidennyksistä tulee jotain kysyttävää, ota rohkeaasti yhteyttä!